Sharon Güzel-van Ede van der Pals

Sharon Güzel-van Ede van der Pals

Sharon Güzel-van Ede van der Pals (Eigenaresse)

“Als perfectionist eis ik alleen het beste van mijn team en de producten waar we mee werken. Kwaliteit, dat is waar het om draait! Bij Sharon Hairlounge kunt u terecht voor het totale plaatje! Kom vrijblijvend langs of bel voor een afspraak. Tot snel!”

 

 

Cindy van Dijk

Cindy van Dijk

Cindy van Dijk (Salonmanager) 

Als klein meisje ondergingen al mijn barbies en poppen al een knipbeurt. Ik experimenteerde met de gekste creaties, bij anderen maar ook bij mezelf. Deze passie heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik de opleiding tot haarstylist succesvol heb afgerond. Nog elke dag vind ik uitdaging in het kleuren, verlengen en modelleren van de meest uiteenlopende coupes. En dat allemaal volgens de laatste trends!”

 

Astrid Boersma

Astrid Boersma

Astrid Boersma(Top Hairstylist)

“Ook heren zijn van harte welkom bij Sharon Hairlounge! Grote kans dat u door mij wordt geholpen. Ik ben namelijk gespecialiseerd in het knippen van heren en dames met kort haar. Al jaren ben ik werkzaam in het kappersvak. Ik vind het belangrijk om goed te kijken wat bij iemand past. Mensen mooi maken, dat is mijn passie! Ook voor kleuringen en folies ben ik uw stylist.”

 

Naomi ter Harmsel

Naomi ter Harmsel

Naomi ter Harmsel (Haarverlenging specialist / Hairstylist)

Enthousiast en creatief: dat is wat ik ben! Ik houd van uitdagingen en doe er alles aan om klanten een goed gevoel te geven. Dat maakt voor mij het kappersvak zo leuk. Ik ben gespecialiseerd in haarverlengingen en -kleurringen. Door mijn specialisme te combineren met uw wensen, weet ik zeker dat u tevreden bent! Zie ik u snel in de Hairlounge?”